Het verboden bos (FORESTPLUS) wordt vermeld op KuCoin! Wereld premiere!

Beste KuCoin-gebruikers,

KuCoin is er bijzonder trots op dat er weer een geweldig project op ons handelsplatform komt. Het Verboden Bos (FORESTPLUS) is nu beschikbaar op KuCoin. Ondersteunde handelspartners zijn FORESTPLUS / BTC en FORESTPLUS / USDT.

Houd rekening met het volgende schema:

  • Stortingen effectief onmiddellijk
  • Handel: 18:00 op 11 juli 2019 (UTC + 8)
  • Opzegging: 18:00 op 15 juli 2019 (UTC + 8)

Het projectoverzicht van het Verboden Bos (FORESTPLUS)

Forest is een nieuwe ‘zeer privé’, ‘lichtgewicht expansieve’, ‘volledig open’ en ‘stabiele waardebehoudende’ cryptologievaluta.

Forest gebruikt het adres of extra informatie over de traditionele blockchain niet en gelooft dat transactie-informatie eenvoudig en handig kan zijn in een geheime verpakking. Bovendien heeft Forest een relay-strategie van “random zwerven” aangenomen, vergelijkbaar met het uiennetwerk, om ervoor te zorgen dat elke transactie traceerbaar is voordat blockchain-informatie bekend wordt gemaakt.

Forest heeft het meest geavanceerde MimbleWimble-protocol gebruikt en heeft ervoor gezorgd dat historische transactie-informatie grotendeels werd verwijderd en gecomprimeerd met de belofte geen belangrijke informatie te schaden, een lichtgewicht blockchain-informatierekening te maken en de langetermijnuitbreiding van Forest te waarborgen.

Forest heeft een volledig open ontwikkelingsgemeenschap die voornamelijk bestaat uit ontwikkelaars uit verschillende regio’s en landen. Forest is geen bedrijf, fonds of een andere winstgevende gecontroleerde groep, maar het hoofddoel is om een ​​eerlijke, open, gemakkelijke en veilige openbare keten te realiseren voor dagelijkse privébetalingen.

De positionering van Forest is als een waardebehoudende cryptologievaluta met hoge privacy, expansiviteit en openheid. Daarom is het anders dan het Grin-valutamodel met hoge inflatie. De totale oplage van Forest is 2,1 miljard, met een beperkte hoeveelheid, wat betekent dat het een deflatie-model heeft met het langetermijnperspectief, vandaar dat het gunstig is om de langetermijnwaarde te reserveren.

Officiële website: https://www.theforbiddenforest.org/

Whitepaper: https://www.theforbiddenforest.org/YELLOW%20PAPER%20OF%20PUBLIC%20BLOCKCHAIN.pdf

Risicowaarschuwing: Investeren in cryptocurrency is vergelijkbaar met een venture capital-belegger. De cryptocurrency-markt is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om te handelen zonder sluitingstijden in de markt. Voer uw eigen risicobeoordeling uit wanneer u beslist hoe u moet investeren in cryptocurrency en blockchain-technologie. KuCoin probeert alle tokens te screenen voordat ze op de markt komen, maar zelfs met de beste due diligence zijn er nog steeds risico’s bij het beleggen. KuCoin is niet aansprakelijk voor beleggingswinsten of -verliezen.

Vriendelijke groeten,

Het KuCoin-team